Links


Nuttige links:

Bart Visscher

Vijverhulp

Biodivers natuurzaadmengsels

Biodivers is een leverancier van inheemse zaden voor alle typen wegbermen, dijken, wadi's, golfbanen, natuurvriendelijke oevers, bosranden, akkerranden, boerderijerven, landschappelijke tuinen, speelgazons, heemtuinen en nog veel meer.

Grassen Erf


Al twintig jaar lang is Grassen Erf professioneel bezig om een sterk en speels assortiment bamboes, siergrassen en vaste planten te selecteren, geschikt voor het klimaat in Nederland. Naast de reeds bestaande groothandel is er vanaf maart 2007 een nieuwe vestiging geopend: Grassenerf. Hier bestaat ook voor particulieren de mogelijkheid om planten uit ons assortiment te kopen. Wij werken zoveel mogelijk ecologisch. Grassenerf blijft zoeken naar meerwaarden in het assortiment.

 

www.tuindehogewaard.nl

Op ieder moment van dag is het mogelijk te genieten van deze kleurrijke oase met een groot aantal inheemse en uitheemse planten, heesters, bomen en vijvers. De planten zijn voorzien van naambordjes met daarop vermelding van de Latijnse en Nederlandse naam. Paden en tuinbankjes geven zicht op vijvers, planten en diverse doorkijkjes in de tuin. In tuin “De Hoge Waard” staan diverse zuilvormige bomen, heesters, coniferen, siergrassen, bamboes, vaste planten, tuinorchideeën, varens, waterplanten en bloembollen. Aparte vermelding verdient de 120 jaar oude boomvaren, de Japanse cobralelies, de treurende Japanse honingboom en de koikarpers met hun prachtige kleuren.

 

www.sortimentstuin.nl

De sortimentstuin “Harry van de Laar” is een platform voor het bedrijfsleven van de boomkwekerij, zowel regionaal, landelijk als internationaal. Met name op het gebied van nieuwigheden, maar ook als het gaat om presentatie van het assortiment.

Een aantal bedrijven, waaronder royalty management bureaus, presenteert hier de nieuwste soorten. Ook laten enkele grote bedrijven het belangrijkste deel van hun sortiment zien. De bedoeling is dat elk jaar een gedeelte van het sortiment wordt vervangen door de nieuwste aanwinsten.

Waterplantenspecialist van der Werf heeft hier een mooie vijver ingericht met een leuk assortiment. 

Laatste nieuws


Vijverseizoen 2018


Bezoek Koi Care Hoeksche Waard zaterdag 17 februari vanaf 10.00 uur


Prachtige vijver in het onderhoud in Rotterdam


Zijdeweg 26 • 2811 PC • Reeuwijk • Tel: 0182-392705 • 06-22936114 • Fax: 0182-395208 • E-mail: info@waterplantenspecialist.nl